top of page
teamingwithlife90_edited.jpg

Voedselbos - agroforestry meewerkdagen

​Vaardigheden en plezier opdoen en simpelweg bijdragen aan de creatie van steeds meer leven...

Meedoen

Voor wie in voedselbos en agroforestry meer kennis en vaardigheden of gewoon plezier wil opdoen kan aan meewerkdagen deelnemen. Meedoen kan in Graauw en in Vrouwenpolder. Het zijn plekken waar we gezamenlijk aan het succes van andere soorten bijdragen, waar andere soorten talrijk kunnen worden en succesvol kunnen zijn in het verrijken van deze systemen. Verrijken in productie van topkwaliteit voedsel en gelijktijdig in creatie van steeds meer biodiversiteit. 

Door mee te doen kun je al doende meer over de beginselen en rijkdom van voedselbos en agroforestry te weten komen, je leert de planten kennen, je kunt natuurlijke creatiepatronen waarnemen en leren deze creatiepatronen steeds succesvoller te maken.

We starten om 10.00 uur, we stoppen om 16.00 uur. Je kunt hier vrij aan deelnemen, er zijn geen kosten aan verbonden. Kom op tijd dan hoeven we de uitleg maar één keer te doen en kunnen vervolgens samen aan de slag. Tot dan!

Mee te nemen:

Breng aangepaste kleding, geschikt schoeisel, een paar werkhandschoenen, eventueel een snoeischaar en een lunchpaketje mee. Voor koffie en wat lekkers word gezorgd. 

Meedoen:

Wil je meedoen, stuur dan even een berichtje met je naam, waar en wanneer. Tot dan!

Meedoen in Graauw

Voedselbron Graauw, Dwaarsstraat 9 4569 PB Graauw

51°19'16.6"N 4°07'27.5"E

Meewerkdagen 2022: 8/10, 15/10

Meedoen in Vrouwenpolder

Oranjehof 

Koningin Emmaweg 30 4354 KE Vrouwenpolder 

51°34'54.1"N 3°34'40.9"E

Meewerkdagen 2022: 12/11, 26/11

Volgende meewerkdagen worden door de groei bepaald en later aangekondigd. Volg de aankondigingen op deze website.

bottom of page